Video: Duševnom bolesniku koji je divljao po autocesti čak 14 prijava!

Video: Duševnom bolesniku koji je divljao po autocesti čak 14 prijava!

Tekst: J.Š.
Foto: MUP

POLICIJA će 32-godišnjeg vozača iz Đurđevca koji je jučer na autocesti prema Zagrebu divljao, prijaviti zbog ukupno 11 prometnih prekršaja i tri kaznena djela i to zbog nepostupanja po nalogu službene osobe, zbog nepoštivanja prometnog znaka, naglog kretanja iz mjesta proklizavanjem kotača, prekoračenja brzine, vožnje bez davanja znaka smjera, pretjecanja u tunelu, vožnje lijevim prometnim trakom, slalom vožnje, ugrožavanja sigurnosti prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazneno će ga prijaviti zbog sprječavanja službene osobe, uništenja tuđe stvari i općeopasne radnje, izvijestila je policija. Također, tek se treba utvrditi je li muškarac tijekom opasne vožnje bio ubrojiv. Naime, navodno se radi o duševnom bolesniku koji je nakon jučerašnje divljačke vožnje kolima Hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Ogulin, a od tamo u psihijatrijsku bolnicu Vrapče u Zagrebu.

32-godišnjak je jučer vozeći se autocestom u smjeru Zagreba od Starigrada prema Masleničkom mostu na mahove vozio i brzinom od 180 km/h. Svoj put je 32-godišnjak iz Đurđevca završio prilikom izlaska iz tunela Mala Kapela gdje je izgubio nadzor nad vozilom, udario u usmjerivač prometa te tom prilikom oštetio gumu. Potom su ga uhitili policajci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara