Vidošević: Hrvatska želi nastaviti suradnju s Kosovom

HRVATSKA želi nastaviti suradnju s Kosovom neovisno o nedavnim ožujskim nemirima, izjavio je u ponedjeljak u Prištini predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević dodajući kako je to u gospodarskom interesu Hrvatske te da nijedna hrvatska tvrtka od njih 70 koje tu djeluju neće zaustaviti svoje planove.

"S nestrpljenjem očekujemo nastavak započetog procesa privatizacije na Kosovu kako bi hrvatske tvrtke na jedan kvalitetniji način, kroz investicije, došle ovdje", izjavio je Vidošević nakon razgovora s predsjednikom kosovskog parlamenta Nexhatom Dacijem i premijerom Bajramom Rexepijem.

Vidošević je kazao da je sugovornicima je prenio neka iskustva Hrvatske koja je prošla put kroz koji sada prolazi Kosovo pozdravivši napore kosovske vlade na ubrzanju procesa privatizacije kao važnog preduvjeta za njegov daljni razvoj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore razgovarao je i s čelnicima Gospodarske komore Kosova te je održao predavanje na temu "Proces tranzicije i iskustva Hrvatske".

(Hina) xbb ybr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara