Vinkovci: Skrivao oružje i opremu tzv. SAO Krajine

U KUĆI 40-godišnjeg mještanina iz Ludvinaca, mjesta s pretežito srpskim stanovništvom na vukovarskom području, djelatnici vukovarskosrijemske Policijske uprave pronašli su nekoliko komada skrivena oružja i drugu vojnu opremu te dijelove vojne odore s oznakom tzv. SAO krajine, priopćeno je na današnjoj konferenciji za novinare u PU.

U premetačini kuće policajci su pronašli dva puškomitraljeza, automatsku strojnicu, dvije ručne bombe, 1900 komada metaka i drugu vojnu opremu te dijelove vojne odore s oznakama tzv. SAO krajine. Po riječima načelnika PU-a Marijana Tomurada protiv Ludvinčanina kod kojeg je pronađeno skriveno oružje i vojna oprema policija je podnijela kaznenu prijavu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su izviješćeni i o uhićenju hrvatskog državljanina pod sumnjom da preprodaje drogu i otkupljuje ukradene predmete. Premetačinom stana i drugih prostorija rođakinje kod koje je uhićenik skrivao drogu i ukradene stvari policija je pronašla 1060 tabletica extasya, 78,20 grama kokaina, 1,90 grama heroina, digitalnu vagu, pet hrvatskih i dvije putovnice BiH, četiri hrvatske i dvije osobne iskaznice BiH, dva etuija s čekovnim karticama i čekovima građana i novčanik s ispravama i čekovima građana.

Pronađeni su predmeti oduzeti, a uhićenik je kazneno prijavljen i sproveden istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara