Vlada: Odluke o imenovanjima

Ivica Mladineo novi je ravnatelj Porezne uprave, Niko Raić ponovno je pomoćnik ministra financija, a na pomoćničku dužnost u to Ministarstvo dolazi i Ante Žigman, odlučila je hrvatska Vlada na današnjoj zatvorenoj sjednici odlučujući o nizu kadrovskih rješenja.

Vesnu Širanović, dosadašnju novinarku "Večernjeg lista", Vlada je imenovala pomoćnicom ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a na pomoćničke dužnosti u tom ministarstvu imenovani su i Štefanija Bortek Knešaurek, Herman Vukušić, Zdenka Ninić i pukovnik Ivan Grujić.

Dva pomoćnika imenovana su i u Ministarstvo kulture - Krešimir Filipec i Čedomir Višnjić, a za tajnicu Ministarstva imenovana je Marica Mikec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za pomoćnika ministra vanjskih poslova imenovan je Veselko Grubišić, za pomoćnika ministra zdravstva i socijalne skrbi Milan Kujundžić, a za pomoćnika ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Ivan Bračić.

Državnim tajnicima u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka Vlada je imenovala Zdravka Livakovića i Zdenka Mičića, a tajnikom tog Ministarstva imenovan je Marko Šarić.

Vlada je odlučila da će je u Skupštini Hrvatskih šuma zastupati ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara