Vlatka Pokos: Ako je Ivana bila trudna, tragedija je utoliko veća

Vlatka Pokos: Ako je Ivana bila trudna, tragedija je utoliko veća

"IMALA sam čast poznavati je, gledati je kako odrasta, a oni koji je nisu znali mogu vidjeti po njenom licu da je bila milo stvorenje. Ljubo se najbolje izrazio kada je za nju rekao da je bila najnevinije stvorenje na svijetu, nije imala mrljicu na sebi. Zaista posebno, drago, pametno i dobro stvorenje", ispričala nam je o Ivani Hodak njena prijateljica Vlatka Pokos.

>Novica, Roko i Nikola Petrač prošli poligraf: "Kad pronađu ubojicu hoćete li se ispričati obitelji Petrač?"

Otkad je čula za ubojstvo, kaže, liježe u krevet i budi se s mislima na nju, njezinu obitelj, pogotovo njenu majku Ljerku Mintas Hodak i nema riječi kojima bi opisala tugu i suosjećanje koje osjeća za te ljude, jer utjehe nema.

"Ne mogu si pojmiti monstrume koji su to mogli učiniti. Jasno mi je da je činjenica da postoje i da su to učinili, ali mi je prihvatiti da takvi ljudi postoje", priča zagrebačka jet-seterica.

Ivana Šikić: Predivna mlada osoba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku kada je saznala za Ivaninu smrt, bila je u društvu TV voditeljice Dijane Čuljak Šelebaj, jednako šokirane viješću. Čuljak Šelebaj se nedavno vidjela s Ivanom na vjenčanju svoje kolegice Ivane Šikić.

"Da, bila je pratnja Ljubi Pavasoviću Viskoviću na mom vjenčanju. On je moj jako dobar prijatelj, i koliko sam je upoznala u ta dva mjeseca koliko smo se družili, shvatila sam da je predivna mlada osoba, vesela, zaljubljena. Ostavila je apsolutno topao dojam na mene", kazala je Ivana Šikić, koja kaže da joj je žao što nije imala priliku bolje je upoznati.

"Poznavala sam je otkada je išla u osmi razred i iako je bila mlađa od mene, vežu me tako lijepe uspomene za nju i Jelenu Perčin, s kojima sam dane provodila u restoranu njenog oca, provele smo čak i jedno ljeto skupa... Otkad sam čula za njezinu smrt, nigdje mi se ne ide, ne mogu razmišljat ni o čemu drugom, ne idem na Cro-a-porter, ne mogu razmišljati, pričati o modi", opisuje Vlatka Pokos. Za Ivaninu je navodnu trudnoću čula u medijima.

"Ako je bila trudna, tragedija je utoliko veća", dodaje Pokos.

C.D.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara