Voajer u domu na Savi vreba studentice

NEPOZNATI voajer u studentskom domu Stjepan Radić na Savi, mobitelom s kamerom u WC-ima potajno snima studentice. Zbog toga su studentice, žrtve nepozvanog fotografa, u domu izvjesile poruku "Cure, pripazite na manijaka koji snima mobitelom dok koristite WC!", a na akciju je pokrenuta i uprava doma.

"Kad noću odlazim u WC, uvijek imam osjećaj kao da me netko promatra. Teško je to objasniti, ali osjećam se nelagodno. U paviljon je lako ući, dovoljno je pred glavnim vratima dočekati nekoga tko će nepoznatim ljudima otvoriti vrata i pustiti ga u raj za voajere" - kazala je studentica Sanja V. za Večernji list.

Sanjina cimerica kaže da stalno vidi otiske cipela na rubu WC školjke, te da je djevojka koja je ostavila poruku upozorenja, premrla od straha kad je shvatila da ju netko fotografira u zahodu.

Uprava doma zbog sličnih je problema već postavila nadzorne kamere u svim paviljonima doma, međutim, za drske vojaere one očito ne predstavljaju problem.

Zamjenik ravnatelja Studentskog centra za smještaj Ivan Lešković kaže da je ravnatelj Tomislav Jurkić upoznat s problemom te da su neke djevojke ravnatelju već prijavile nepoznatog fotografa.

"Velika koncentracija djevojaka na jednome mjestu privlači različite manijake i poremećene voajere" -  rekao je Lešković te dodao da će se zbog prepada nadzorne kamere postaviti i u druge studentske domove, a zaštitarima i čistačicama rečeno je neka pripaze tko se kreće po domu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara