Vodice: smrtno stradao u požaru

Četrdesetosmogodišnji Josip Čićin Angul smrtno je stradao dok je sam pokušavao ugasiti požar što je u potkrovlju njegove obiteljske kuće u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Vodicama izbio jutros oko 9,30 sati, izvijestila je policija.

Očevidom, koji je obavio istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Dalibor Dukić , utvrđeno je da je požar izbio u kupaonici u potkrovlju zbog izgaranja papira u plastičnoj košari koja se nalazila pored plastičnog kućišta tuš-kabine. Po priopćenju šibensko-kninske Policijske uprave vatra je, osim košare s nagorjelim papirom, zahvatila plastične dijelove kade i vrata kupaonice, a zbog visokih temperatura popucala su stakla na prozoru kupaonice. Vlasniku kuće pozlilo je pri izlasku na balkon iz zadimljenih prostorija.

Liječnik vodičke ambulante pokušao je, bez uspjeha, na mjestu nesreće reanimirati beživotno tijelo, nakon čega je mrtvozornik utvrdio smrt bez vidljivih ozljeda.

Mrtvo tijelo Josipa Čićina Angula prevezeno je, po nalogu istražnog suca, na Patološki odjel šibenske Opće Bolnice radi obdukcije i utvrđivanja točna uzroka smrti.

Požar su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Šibenika i vodičkoga Dobrovoljnog vatrogasnog društva ugasili oko 10 sati.

(Hina) xzpod ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara