Voditeljica vrtića u Velikoj Britaniji tukla djecu i hranila ih bljuvotinom

Voditeljica vrtića u Velikoj Britaniji tukla djecu i hranila ih bljuvotinom

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

VODITELJICA vrtića u Velikoj Britaniji optužena je za zlostavljanje djece, a svoj je rasizam pokazivala tako što je djeci koja nisu bijelci govorila "da u toj državi ne bi trebali ni biti".

27-godišnja Laura Pettitt je djecu koja nisu mogla zaspati gušila dekom. Zaposlenici su se bojali prijaviti je pa je ona mogla zlostavljati djecu čak tri godine. 21-godišnja svjedokinja Chloe Neely je u vrtiću u Kentu radila od siječnja 2006. godine te je opisala rasističko i zlostavljačko ponašanje Laure Pettitt, piše Daily Mail.

Došla iz vrlo nasilne obitelji 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojasnila je da je Laura često crnce nazivala pogrdnim imenima, a kada bi djeca plakala, znala bi im reći da niti ne bi trebali biti u Velikoj Britaniji. "Znala mi je reći da je njezina obitelj uvijek u nevolji te da su vrlo nasilni ljudi", kazala je svjedokinja te dodala kako je zlostavljačica često vrlo nasilno njihala novorođenčad.

"Laura bi počela nervozno šetati gore-dolje po sobi te ne bi željela razgovarati s djevojčicom, a kada bi je pitala želi li da uzmem dijete, potpuno bi me ignorirala", kazala je Neely te dodala kako je zlostavljačica jednog dječaka bacila na kauč, zato što nije želio zaspati.

Tjerala djecu da jedu svoju bljuvotinu

"Laura je tada rekla da ne može vjerovati da je dječak udario u kauč, kada je trebao samo na njega sletjeti", ispričala je svjedokinja te dodala kako ju je Pettitt tada zamolila da to bacanje u zapisniku navede kao mali incident. Opisala je i kako je Pettitt tjerala djecu da jedu svoju bljuvotinu. Suđenje se nastavlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara