Vojnić: Poginula žena u prevrtanju traktorske prikolice

U PREVRTANJU traktorske prikolice smrtno je stradala 38-godišnja Nina.P. koja je u njoj sjedila, a do nesreće je došlo kada je traktor marke IMT, kojim je upravljao njezin suprug I.P., (42), jučer oko 14 sati, prilikom silaska niz strminu naglo ubrzao, priopćeno je danas iz karlovačke Policijske uprave.

Do prevrtanja je došlo nakon što je traktorski kotač prilikom silaska niz strminu, u blizini njihove kuće, naišao na mravinjak i zbog proklizavanja nekontrolirano ubrzao, s tim da je i kotač prikolice potom naišao na drugi mravinjak.

Iako je traktor neregistriran vozač I.P. nije zbog toga bio u prekršaju, jer se nesreća nije dogodila na javnoj cestovnoj površini, pojasnio je glasnogovornik PU karlovačke Tomislav Kotić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvješće o događaju će zbog smrtnog stradavanja biti upućeno Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, ali kao kaznena prijava. Moguće je da se radi o kažnjivoj "opće opasnoj radnji ili sredstvu", no o tome će se na ŽDO-u prosuđivati kroz prisustvo ili odsustvo "namjere", rekao je glasnogovornik Kotić.

(Hina) xvhor ydm

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara