Vozač iz Branimirove imao 73 prometna prekršaja, a u smrt je odvezao majku i dvije sestre

Tekst: J.C. / I.Kri.
Foto: Damir Krajač (Cropix)

ČETVERO je smrtno stradalo u prometnoj nesreći koja se oko 21:55 sati dogodila na križanju Branimirove i Mandlove ulice u Zagrebu, priopćila je policija.

Do nesreće je došlo kad je, najvjerojatnije zbog prevelike brzine, vozač Opel Vectre izgubio kontrolu, te se automobil zabio u stup. Na mjestu nesreće je poginula 52- godišnja Rasema Mašić.

Vozač imao 73 prometna prekršaja

Policija je izvijestila kako su od ozljeda zadobivenih u nesreći u bolnici u Dubravi umrle dvije žene, dok je u KBC Zagreb umro muškarac. Nesreća se dogodila kada je vozač Opel Vectre skrećući iz Branimirove ulice u ulicu Dragutina Mandla uletio "u škare" sa druga dva vozila. Navodno je Vectrom prvu udario u rubnjak pa u stup, a od siline udarca su putnici izletjeli iz smrskanog automobila. Zbog ove nesreće sinoć je bila zatvorena Branimirova ulica.

31-godišnji vozač Opel Kadetta otprije je poznat policiji po kršenju prometnih propisa. Do sada je skrivio tri sudara - u jednom je bilo ozlijeđenih osoba, a u dvije samo materijalna šteta. Među njegova 73 prometna prekršaja pola je bilo teških koji uključuju i vožnju u pijanom stanju, pod zabranom i bez vozačke dozvole. Vozačka dozvola mu je bila vraćena prije 10-ak dana. Neslužbeno se doznaje kako su u prometnoj nesreći poginule njegova majka i dvije sestre.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara