Vratio se s godišnjeg: Kerum i Zepter o poslovnim tornjevima u Splitu

Vratio se s godišnjeg: Kerum i Zepter o poslovnim tornjevima u Splitu

Foto: Grad Split

NEKI SU SE već pitali gdje je nestao Kerum, a on danas u Banovini primio Zeptera! Vratio se s godišnjeg, na koji je otišao čim je zatoplilo. Prije dva mjeseca!

Splitski gradonačelnik i Philip Zepter, vlasnik tvrtke Zepter, pričali su, a o čemu drugo, do o poslu! Kerumu se svidjelo što Zepter promovira svoju 30 milijuna eura vrijednu jahtu u Splitu, a razgovaralo se i o mogućoj gradnji poslovnog tornja na Putu Supavla, u neposrednom susjedstvu Kerumovog Jokera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dajte tornjeve!

Kerum je istaknuo kako Splitu, kao regionalnom središtu kojem gravitira pola milijuna ljudi, u ovom trenutku trebaju poslovni tornjevi. Zepteru se pohvalio kako lijepo napreduje Zapadna obala. Već dogodine bit će tu i privezište za maksi jahte poput Zepterove. Kerum se nada da će to privući turiste veće platežne moći. Uvjeren je da će Split postati ne samo turistički, već i poslovni centar.

Keruma u ugodnoj ćakuli svakako nije omeo detalj da je dotični Zepter zapravo srpski poduzetnik imena Milan Janković. Bogatstvo je zaradio na prodaji famoznog Zepter posuđa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara