Vrdoljak: Imam ozbiljne indicije da se Petrova prati i da nitko nije vidio nijednu reformu

Vrdoljak: Imam ozbiljne indicije da se Petrova prati i da nitko nije vidio nijednu reformu

Foto: HNS

"IMAMO puno potencijala u Zadru. Vrijeme koje je pred nama dokazat će da je organizacija koju naši ljudi ovdje vode dovoljno kapacitirana i vodstvo je dovoljno dobro da možemo napraviti dobre rezultate, ne zbog stranke, nego zbog građana Zadra i Zadarske županije", poručio je predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Ivan Vrdoljak s konferencije za medije u Zadru održane u sklopu obilaska županijskih organizacija HNS-a.

"HNS je oduvijek bio stranka rezultata. Iza nas su uvijek stajali rezultat, istina i zdrav razum, bez obzira koliko je u pojedinom trenutku boljelo. I zbog toga smo, između ostaloga, došli poslušati naše kolege u Zadarskoj županiji. Nisam predsjednik koji misli da sve zna, niti uvijek znam najbolje, ali kada spojimo moju poziciju s članstvom koje HNS ima po cijeloj Hrvatskoj, onda znamo najbolje", rekao je Vrdoljak.

O stanju u Zadru

Podsjetio je da je HNS odmah nakon unutarstranačkih izbora u travnju krenuo u obilazak svojih organizacija i time pokazao kako se ozbiljno može voditi politika, razgovarajući i koordinirajući sadržaje i vizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da bismo napravili rezultat, moramo razgovarati s našim ljudima, obići naše organizacije, naučiti nešto od njih, ovdje konkretno o stanju u Zadru i Zadarskoj županiji. Želimo vidjeti kako pozitivne primjere koji postoje u županijama koje vode župani iz redova HNS-a preslikati na sredine u kojima je, primjerice, nezaposlenost iznad 20 posto. U Gradu Varaždinu, koji vodi HNS-ov gradonačelnik, stopa nezaposlenosti je ispod europskog prosjeka", rekao je Vrdoljak.

Govoreći o aktualnoj političkoj situaciji, Vrdoljak je ponovio da Hrvatska, nažalost, proživljava paralizu svih državnih institucija.

Vrdoljak: Petrova se prati

"Imam ozbiljnih indicija da se Božu Petrova prati. Imam ozbiljnih indicija da nitko nije vidio nijednu reformu u zadnjih šest mjeseci. Imam ozbiljnih indicija da smo poskupjeli zdravstveno osiguranje. Imam vrlo ozbiljnih indicija da HDZ opet brine o privatnim interesima i svom džepu, a ne o hrvatskim državnim, nacionalnim interesima i imam uvjerenje i indicija da ćemo ih pobijediti na izvanrednim izborima, i popraviti sve što su uništili u zadnjih šest mjeseci. Prvenstveno mislim na milijarde kuna koje smo propustili i na integritet i imidž Hrvatske koji su Vlada Domoljubne koalicije i MOST-a uništili u zadnjih nekoliko mjeseci", poručio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Zadarske županije Milan Stojanov rekao je da je HNS-ova organizacija na području Zadarske županije spremna za lokalne izbore, a o mogućim koalicijama u pojedinim općinama tek predstoje razgovori.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara