Zabio se u motocikl i usmrtio vozača

Zabio se u motocikl i usmrtio vozača

SINOĆ oko 22.40 kod mjesta Okreti na izlazu s Istarskog ipsilona dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, dok su dvije ozlijeđene.

Do nesreće je došlo kad je 26-godišnji V. S. iz okolice Pićna upravljajući teretnim automobilom Peugeot Partner, pulskih registarskih oznaka započeo skretati ulijevo na raskrižju i pritom oduzeo prednost prolaska motociklu marke Kawasaki Ninja, pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji Nenad Doblanović iz Svetvinčenta, a koji se kretao kolnikom državne ceste (iz pravca Rovinja-Kanfanara).

U sredini raskrižja došlo je do udara prednjeg dijela motocikla u prednju lijevu stranu teretnog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od siline udara vozač motocikla je odbačen s motocikla i glavom udario u gornji desni dio teretnog automobila nakon čega je preletio i pao na kolnik, a putnica na motociklu 23-godišnja L. D. iz Svetvinčenta, supruga vozača, je također preletjela preko teretnog automobila te je pala na kolnik.

Nenad Doblanović preminuo je na licu mjesta, a njegova supruga i vozač teretnog vozila prevezeni su u bolnicu. U bolnicije zadržana L. D., a vozač koji je izazvao prometnu nesreću pušten je kući s lakšim ozljedama.

H.A.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara