Zadarska policija steže obruč oko karinskog ubojice

ZADARSKA policija steže obruč oko počinitelja ubojstva u Karinu Gornjem u kojem je ubijen 81-godišnji srpski povratnik Dušan Vidić. Nakon opsežnih policijskih radnji i brojnih pretresa kuća i stanova u Karinu i širem obrovačkom području, zadarska policija bi vrlo brzo mogla dobiti rezultate istrage.

"Gotovo sve činjenice oko ubojstva su utvrđene. Istraga je krenula u dobrom pravcu i krug je sužen. Rezultati će biti poznati vrlo skoro, bude li se i dalje tako napredovalo" – doznaje Slobodna Dalmacija od dobro obaviještenog anonimnog izvora iz PU zadarske.

Iako je policija detaljnom istragom i brojnim razgovorima skupila mnoštvo korisnih informacija, do uhićenja počinitelja nije moguće govoriti o motivima ubojstva. Podsjetimo, na dan kada je pronađeno Vidićevo mrtvo tijelo, potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac je rekao da se, prema  njegovim saznanjima, radi o politički motiviranom ubojstvu.

Prije tri dana je i predsjednik Mesić ocijenio da se radi o politički motiviranom ubojstvu. "Ako netko ubije čovjeka od 81 godine, malo je vjerojatno da se radi o osobnom obračunu. Riječ je, vjerojatno, o terorističkom činu koji nosi određenu poruku" – kazao je Mesić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara