Zagreb: Članovi odbora za zdravstvo zabrinuti stanjem u Psihijatrijskoj bolnici za djecu i mladež

ČLANOVI Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb zagrebačke Gradske skupštine na današnjoj su sjednici izrazili zabrinutost stanjem u Psihijatrijskoj bolnici za djecu i mladež u Zagrebu koje je posljedica konfliktnih odnosa zaposlenih i od vlasnika (Grada Zagreba) zatražili da se to stanje hitno riješi.

Predsjednica odbora Ernestina Novy Radonić (Hrvatski blok) je izvijestila kako je evidentno da u toj bolnici nešto ´ne štima´, a iz rasprave je uočen sukob između predsjednika Upravnog vijeća te bolnice Zdravka Čokića i ravnateljice Marijane Marangunić koja je predhodno zatražila njegovu smjenu.

Zdravko Čokić, ujedno i zamjenik pročelnika za zdravstvo rekao je da su mimo Upravnog vijeća bolnice kojem je načelu neke stvari prolazile neprimjećene i da je ravnateljica bolnice onemogućila da vijeće neke stvari izvadi ´ispod tepiha´.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo Zvonimir Šostar je ustvrdio da je Grad Zagreb, otkako je prije dvije godine preuzeo bolnicu, koja je zatečena u katastrofalnom stanju, uložio dosta novca u njenu obnovu.

Nakon rasprave članovi odbora su zaključili da su problem konfliktni odnosi u toj bolnici, dok je s uređenjem bolnice sve u redu, a nema ni stručnih prigovora na rad medicinske službe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara