Zagreb: isplata pomoći umirovljenicima u ponedjeljak, 8. studenoga

Pomoć zagrebačkim umirovljenicima za studeni isplaćivat će se putem Hrvatske pošte u ponedjeljak, 8. studenoga, priopćilo je danas Gradsko poglavarstvo.

Umirovljenici koji pomoć nisu primili na kućnu adresu moći će je podići u poštanskim uredima od 8. do 19. studenoga.

Pravo na novčanu pomoć od 1. listopada 2003. ostvaruju i umirovljenici koji su mirovinu ostvarili izvan Hrvatske, prebivalište imaju u Zagrebu i visina mirovine i mirovine i ukupnog prihoda jednaka je ili manja od 1.210 kuna, a predali su zahtjev, te potpisali Izjavu o ukupnim prihodima Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb. Početak i način isplate isti je kao i za umirovljenike čija je mirovina ostvarena u Hrvatskoj.

Ako pomoć nije podignuta u poštanskim uredima može se podignuti u Fini od 22. do 30. studenoga u Ulici grada Vukovara 70, šalter 18.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga roka nema retrogradne isplate pomoći za navedeni mjesec.

Pomoć će biti isplaćena samo umirovljenicima koji su zaključno s 31. prosincem 2003. potpisali izjavu o ukupnim prihodima, osim nepokretnih i bolesnih osoba i sl. koji se mogu javiti u prostorije Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb u Ulici grada Vukovara 56 a, telefon 6100-923.

(Hina) pp/xmd ymd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara