Zagreb: Krijumčari cigareta uhićeni na djelu

Zagrebačka policija zaplijenila je jučer u Sesvetama više od 22 tisuće kutija cigareta i uhitila trojicu muškaraca dok su cigarete pretovarivali iz jednog automobila u drugi.

Trojica uhićenika hrvatski su državljani s prebivalištem u BiH, u dobi od 41, 29 i 24 godine, i do sada nisu bili evidentirani kao počinitelji kaznenog djela, kazala je dana glasnogovornica policije Gordana Vulama.

Policajci su jučer ujutro u Starigradskoj ulici vidjeli trojicu muškaraca kako pretovaruju cigarete, a potom su, temeljem sudskog naloga, pretražili njihove kuće i druge prostorije te automobile. Kod osumnjičenog 41-godišnjaka pronađeno je 22.119 kutija raznih cigareta, jedna ručna bomba i 152 komada raznih odjevnih predmeta marke Nike nepoznatog porijekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je 29-godišnjaku zaplijenila "Mercedes" koji je bio preuređen za prijevoz cigareta tako da je iz prtljažnika izvađen pomoćni kotač i da je taj prostor skriven.

Osumnjičenom 24-godišnjaku privremeno je, pak, oduzet automobil "VW Vento", imotskih registarskih oznaka, u kojemu su pronađene još jedna BiH registarska pločica i 1.490 kutija raznih cigareta.

(Hina) xso yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara