ZAGREB: U NEDJELJU UTRKA "ČETIRI GRADSKA TRGA"

U organizaciji policije i ove će se godine održati atletska utrka gradskim ulicama pod nazivom "Četiri zagrebačka trga", a moto utrke je "Svi za siguran Zagreb", rečeno je danas u zagrebačkoj policiji.

Treća po redu utrka održati će se u nedjelju 3. listopada, a zamišljena je kao sastavni dio obilježavanja i proslave Dana policije.

Utrka za djecu, koja će, ovisno o dobi, trčati na 200, 700 i 1.200 metara, počinje u 11 sati. Glavna utrka na pet kilometara početi će u 12 sati. Start i cilj je na Zrinjevcu, a trčati će se ulicama koje povezuju Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg, Trga maršala Tita i Trg bana Josipa Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvih 400 sudionika u svakoj od trka koji se uredno prijave i prođu jednu od staza na cilju će dobiti spomen - medalju i prigodnu majicu te niz prigodnih sponzorskih poklona. Najbolji po kategorijama dobit će i pehare.

Policija će tijekom utrke na pojedinim lokacijama prikazivati preventivne programe usmjerene borbi protiv svih oblika ovisnosti, nasilja, zloporabe oružja, minskoeksplozivnih sredstava i pirotehničke galanterije te prevencije u prometu, a građanima će se dijeliti promotivni leci i brošure.

(Hina) xso yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara