Zagreb: Ubio djevojku, pa sebe

ZAGREBAČKA policija izvijestila je da je 25godišnju Marjanu Brezicki s više hitaca iz pištolja noćas u naselju Trnje ubio Ivan Jelavić (61) koji je nakon toga počinio samoubojstvo.

Policija je jutros šturo izvijestila da je noćas oko 2,30 sati ubijena Marjana Brezicki u stanu u zagrebačkom Trnju u kojem je tri sata nakon toga pronađen mrtav muškarac.

Nakon očevida, glasnogovornica zagrebačke policije Stanka Saraja kazala je da je djevojku s više hitaca iz pištolja ubio Ivan Jelavić u dvorištu obiteljske kuće u kojoj su živjeli u izvanbračnoj zajednici.

Ivan Jelavić se nakon ubojstva povukao u kuću u Starotrnjanskoj ulici, a potom je na dojavu stigla i specijalna policija. Kako na pozive policije iz kuće nitko nije odgovarao, policajci su nakon nekog vremena provalili u kuću i pronašli mrtvog Ivana Jelavića, koji si je ispalio hitac u usta.

Saraja je kazala da je djevojka ubijena nakon verbalne svađe, no da se motivi ubojstva i samoubojstva još uvijek ne znaju. Dodala je da pištolj kojim je počinjen zločin nije bio registriran.

Na Zavodu za sudsku medicinu trebalo bi se utvrditi točno vrijeme samoubojstva.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara