Zagreb: Uhićen preprodavač kokaina

ZAGREBAČKA policija uhitila je 28-godišnjaka za kojeg sumnja da je dulje vrijeme prodavao kokain drugim preprodavačima i konzumentima, a u njegovom stanu u Velikoj Gorici pronađeno je gotovo 85 grama kokaina, doznaje se danas u policiji.

Osim 28-godišnjeg preprodavača uhićena su i dvojica njegovih kupca od kojih je zaplijenjeno 0,7 i 1,4 grama kokaina.

U policiji kažu da su 28-godišnjaka, nakon saznanja da duže vrijeme "radi" s kokainom, počeli tajno pratiti te da su dvojica kupaca uhićena odmah nakon što su od njega preuzeli drogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dan kasnije uhićen je i preprodavač, a pretražujući njegov stan policija je pronašla 84,9 grama kokaina i elektronsku vagu s tragovima droge.

Prilikom uhićenja od njega je zaplijenjeno i oko pet tisuća kuna, za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge, a nakon što su dobili nalog istražnog suca iz bankovnog sefa u kojem je čuvao novac policija mu je oduzela i 2,250 eura.

Osumnjičeni je nakon kriminalističke obrade uz kaznenu prijavu zbog preprodaje droge doveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda u Zagrebu, dok su protiv njegovih kupaca, kod kojih su pronađene manje količine kokaina, podnijete kaznene prijave zbog posjedovanja droge.

U policiji kažu da im je osumnjičeni 28-godišnjak od ranije poznat zbog zlouporabe opojnih droga.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara