Zagreb: Zaplijenjen 61 gram heroina i uhićeno troje preprodavača

ZAGREBAČKA policija zaplijenila je 61 gram heroina i uhitila dvojicu muškaraca i ženu koje sumnjiči da su se udružili radi preprodaje droge

Policija je jučer poslijepodne na tržnici Volovčica kod jednog muškarca, za kojega su doznali da preprodaje drogu, pronašla šest paketića sa ukupno 3 grama heroina, a u njegovom stanu još 6,4 grama, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Kriminalističkom obradom otkrilo se da je drogu nabavljao od dvojice muškaraca, oca i sina, koji su neprijavljeno, kao i on, boravili u stanu iznad njega u blizini tržnice.

Kod njih je pronađeno 50,8 grama heroina pripremljenih za daljnju prodaju, prije svega, kako kažu u policiji, na narko tržištu u naselju Volovčica.

Policija tvrdi da je muškarac koji je prvi uhićen drogu prepakiravao i pripremao za preprodaju s jednom ženom koja je također uhićena i kod koje je pronađen paketić s 0,4 grama heroina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi osumnjičeni od ranije su poznati zbog raznih kaznenih djela, a policija nije otkrila njihov identitet.

Nakon dovršene kriminalističke obrade dvojica muškaraca i žena privedeni su istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda uz prijavu da su se udružili radi preprodaje droge, dok se za jednim osumnjičenim traga, kažu u policiji.

Prema podacima MUP-a, u posljednje tri godine zaplijenjeno je 64 kilograma heroina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara