zagrebačka gradonačelnica priredila novogodišnje primanje za novinare u dvercu

U gradskoj palači Dverce zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić večeras je priredila novogodišnje primanje za novinare gradskih rubrika i urednike u javnim glasilima.

Zahvalivši na suradnji, iscrpnom i objektivnom izvješćivanju Zagrepčana o svakodnevnim događajima u gradu, ali i o događajima od šireg značaja, gradonačelnica Pavić u prigodnoj riječi poželjela je da se i u ovoj godini nastavi dobra suradnja gradskih vlasti i medija.

Podsjetila je da su u prošloj godini otvorena gradilišta, započeti mnogi projekti od kojih su neki i dovršeni, te izrazila nadu da će i u ovoj godini radovi biti nastavljeni istim tempom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S ponosom je istaknula da je nova godina započela pomacima u području kulture kupnjom četiri kina, a stvorene su i pretpostavke za početak radova na izgradnji nove zgrade Muzeja suvremene umjetnosti.

U ime Hrvatskog novinarskog društva, gradonačelnici i članovima Poglavarstva zahvalio je predsjednik HND-a Dragutin Lučić-Luce, koji je istaknuo dobru suradnju Društva s predstavnicima Grada Zagreba.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara