Zagrebačka policija uhitila trojicu mladih nasilnika koji su pretukli vršnjaka

ZAGREBAČKA policija večeras je privela trojicu mladića koji su sinoć pretukli 19-godišnjeg vršnjaka na križanju Vukovarske i Miramarske ulice u Zagrebu.

Nasilnici su privedeni nakon što su ih prepoznali pretučeni mladić i osoba koja je stradala u još jednom razbojstvu za koje je utvrđeno da su osumnjičeni počinili.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da su trojica osumnjičenih od 18, 19 i 20 godina sinoć oko 22 sata prišli svom vršnjaku 19-godišnjaku koji je stajao na tramvajskom stajalištu na križanju Vukovarske i Miramarske ulice, srušili ga na pod i udarali rukama i nogama po tijelu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadnutom mladiću pritom je iz jakne ispao mobitel koji mu je jedan od nasilnika uzeo, da bi potom otišli prema Miramarskoj.

Trojicu osumnjičenika, od koji su dvojica hrvatski državljani, a jedan državljanin BiH sa statusom trajno naseljenog stranca u Hrvatskoj, zagrebačka je policija večeras privela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog ta dva kaznena djela, izvješteno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara