Zagrepčanin čekićem zatukao oca na spavanju

U OBITELJSKOJ kući na zagrebačkom Srebrnjaku noćas iza ponoći 35-godišnjak je ubio svog oca na spavanju, zatukavši ga čekićem po glavi, nakon čega se prijavio policiji, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Kriminalistička obrada nad osumnjičenim Velimirom V. još nije završeno, no u policiji kažu da je riječ o psihički bolesnoj osobi koja se s 59-godišnjim ocem Željkom V. često svađala. Tako je bilo i sinoć, no ovoga puta verbalni sukob završio je brutalnim ubojstvom.

Po podacima policije, otac je nakon svađe otišao spavati, a sin je oko 1,40 sati s čekićem u ruci ušao u sobu i nekoliko ga puta udario u lijevu stranu glave. Otac je odmah u krevetu umro. Ubojica je potom sam telefonom nazvao policiju i rekao što je učinio, a potom je pitao što da radi i koja je daljnja procedura. Rečeno mu je da pričeka policiju, što je on i učinio.

U obiteljskoj kući na adresi Srebrnjak 72 živjela je i supruga ubijenog i majka 35-godišnjeg Velimira, no policija nije rekla gdje se ona nalazila u vrijeme ubojstva.

Osumnjičeni do sada nije bio evidentiran zbog kaznenih djela ili prekršaja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara