Zajednička pijanka dvojice prijatelja završila s 15 uboda nožem

SA čak petnaest uboda nožem usmrćen je 40-godišnji Zoran Dasović,  a ubojica je njegov poznanik i susjed 19-godišnji Aleksandar Vukomanović. Grozan zločin dogodio se u Čovcu, mjestu pokraj Okučana, negdje između ponoći i tri sata ujutro.

Obdukcija tijela nesretnog Dasovića još uvijek traje, pa se ne može govoriti jeli bio pod utjecajem alkohola, no policija ima saznanja kako su Dasović i njegov ubojica Vukomanović pili u obiteljskoj kući umorenog, kada je odjednom došlo do oštre svađe i sukoba u kojem je Dasović izvukao deblji kraj.

Kod Vukomanovića je policija je izmjerila 1.7 promila alkohola, a čini se kako će mu otegotna okolnost biti i ta što je umorio svog susjeda dok su u kući bila maloljetna djeca. Naime, riječ je o Dasovićevim sinovima od kojih stariji ima deset godina, a mlađi sedam. Sinovi su živjeli sa ocem, nakon što se on rastao od njihove majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dosadašnjim saznanjima od 15 uboda tri su bila kobna i to ona u prsni koš, koja su naposljetku uzrokovala unutarnje krvarenje od čega je preminuo Dasović. Gotovo nevjerojatno zvuči informacija kako je policija prvo primila dojavu kako je Dasović sa 15 uboda nožem ustvari počinio samoubojstvo, no vrlo brzo nakon očevida kada je postalo jasno da je riječ o očiglednom ubojstvu, uhićen je Vukomanović. Zasada nije poznat motiv umorstva, no mještani govore kako su oboje živjeli u nesređenim obiteljima, a bili su skloni piću.

I.Ć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara