Zaposlenica lažirala provalu u bjelovarsku kladionicu

ZAPOSLENICA sportske kladionice "Super sport" u Bjelovaru osumnjičena je da je uz pomoć još jedne osobe u subotu uzela metalni sef s novcem, a potom ciglom razbila izlog nastojeći prikazati da je u kladionicu provaljeno, izvijestila je danas PU bjelovarsko-bilogorska.

Osumnjičena 28-godišnjakinja i njezin godinu dana mlađi partner provalu su lažirali u subotu, 19. studenoga. Na kraju radnog vremena, oko 20 sati, iznijeli su metalni sef s 30-tak tisuća kuna, zatvorili kladionicu, ciglom razbili izlog te pobjegli. Ukradeni novac zakopali su u blizini obiteljske kuće u Bjelovaru, a metalni sef bacili u rijeku Dravu kod mjesta Botovo kraj Koprivnice.

Istražujući navodnu provalu policija je posumnjala da je riječ o prijevari u režiji zaposlenice kladionice. Uz sudski nalog pretražena je automobil koji su koristili dvoje osumnjičenika i obiteljska kuća pokraj koje je u zemlji pronađena crna vreća s 27.000 kuna.

Žena je kazneno prijavljena za pronevjeru, a 27-godišnjak da joj je u tome pomogao. Nakon saslušanja kod istražnog suca bjelovarskog Županijskog suda pušteni su da se brani sa slobode, izvijestila je policija.

(Hina) pp/xso yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara