Završena drama u Francuskoj: Predali se otmičari iz Lidla

Tekst: I.Ka.
Foto: 20. minutes

U FRANCUSKOJ je grupa naoružanih muškaraca upala u trgovinu Lidl i zatočila šestero ljudi. Nepoznati naoružani muškarci zatočili su šestero ljudi u predgrađu glavnog grada Francuske. Pariška policija izvijestila je da je grupa naoružanih muškaraca ušla u trgovinu te da su držali taoce zatočene od osam sati ujutro.

Drama koja se odvijala nekoliko sati, završila je u 11.30 sati. U pariškom predgrađu Sevranu u trgovini Lidl, trojica otmičara je zatočila šest osoba. Prvu osobu otmičari su pustili sat vremena nakon što su upali u Lidl i zatočili ih.

Ostale žrtve oslobađali su svakih nekoliko minuta. Jedan od otmičara sam je izašao iz trgovine, a policiji je rekao kako je on jedan od zatočenih taoca. Policija ga je odvela s mjesta događaja da bi ga nešto kasnije uhitila za otmicu.

Druga dvojica otmičara nalazila su se skrivena u supermarketu te je policija svojom akcijom upala u trgovinu i uhitila otmičare. Otmica je završila bez žrtava. Jedan od otmičara je 25-godišnji mladić koji je policiji poznat po svojim prijašnjim sličnim kriminalnim radnjama.

Policijska akcija uključivala je i helikopter koji je kružio nad područjem te je 60-ak policajaca okružilo područje oko supermarketa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara