Zbog nestanka struje u Obrovcu obustavljen promet kroz tunel Sveti Rok

ZBOG nestanka električne energije u trafostanici Obrovac, a time i u tunelu Sveti Rok, privremeno se obustavlja promet na dionici autoceste A1 od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 10 sati.

Obilazni pravac za vozila iz smjera Zadra u smjeru Zagreba je Čvor Maslenica-Obrovac-Gračac, a iz smjera Zagreba prema moru čvor Sveti Rok-Gračac.

Kolnici su mokri duž Jadranske magistrale, u Lici i Gorskom kotaru , stoga valja voziti pozornije.

Na Jadranskoj magistrali podno Velebita i Biokova, na cestama kroz Gorski Kotar, te dionicama cesta Gračac-Knin i Udbina-Gornja Ploča i dalje su učestali odroni kamenja i zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Danas na dan Svih Svetih pojačan je promet na prilazima većih groblja, oko kojih je na snazi i privremena regulacija prometa.

Danas nema zabrane prometa za teretna vozila. No, na Dušni dan, u nedjelju 2. studenoga, na važnijim prometnicama u državi od 12 do 23 sata zabrana je vožnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na graničnim prijelazima vozi se bez zastoja. Uz tek povremeno pojačan promet.

Zbog razminiranja terena, a uoči izgradnje novog graničnog prijelaza, svakodnevno je od 9 do 14 sati zatvoren GP Karasovići na D8 prema Crnoj Gori. Osobna vozila mogu prometovati za Vitaljinu pa preko prijelaza Konfin.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu je trajektna linija Makarska ?Sumartin za otok Brač a trajekt na liniji Trogir-Drvenik Mali-Drvenik Veliki krcati će samo putnike. Brzobrodska linija Uble-Vela Luka-Hvar-Split isplovila je iz Vele Luke u 8 sati s pristajanjem u luci Hvar za Split.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara