Zbog otmice Jelene Gudeljević policija uhitila još jednog muškarca

ZAGREBAČKA policija danas je istražnom sucu prepratila još jednog muškarca kojeg sumnjiče da je sudjelovao u otmici 26-godišnje Jelene Gudeljević, doznaje se u policiji.

Riječ je o 23-godišnjem muškarcu, koji je povezan s otmicom i uhićen nakon što je policija jučer zbog otmice Jelene Gudeljević istražnom sucu predala 32-godišnjaka rodom iz Đakova i 19-godišnjeg Zagrepčanina.

Nakon što je uhitila i trećeg sudionika ovog događaja policija je, kako navode, pronašla automobil "fiat punto" kojim su se uhićeni koristili prilikom otmice. Pronađen je i dio otkupnine koju je Jelenin otac predao otmičarima, ustvrdila je policija, dodajući da je "obilježenih" 1.500 eura pronašla kod "trećih osoba", kojima je uhićeni dao novac zbog ranijeg duga.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i prva dvojica otmičara 23-godišnjak je također od ranije poznat policiji kao nasilnik i počinitelj teških kaznenih djela iz područja imovinskih delikata.

Policija navodi da nastavlja s rasvjetljavanjem ostalih okolnosti ovog događaja, kao i pronalaska automobila BMW, koji su otmičari oduzeli djevojci. Pretpostavlja se da je taj automobil odmah nakon otmice odvezen u jednu od susjednih zemalja.

Jelena Gudeljević oteta je u petak, a puštena dan kasnije oko 15 sati, nakon što je njezin otac, inače suvlasnik jedne zagrebačke tvrtke, otmičarima na ranije dogovorenom mjestu ostavio 22 tisuće eura.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara