Zbog televizijskog snimanja roditelji ostavili djevojčicu samu na operaciji

OBITELJ Kiternaš iz Sesveta ostavila je svoju dvoipolgodišnju djevojčicu u bolnici na operaciji bruha i otišla na snimanje RTL-ova reality showa "Mijenjam ženu“. Kamere su im bile važnije od djeteta, pa se nakon operacije u vrijeme dogovoreno s liječnikom nisu pojavili, piše Jutarnji list.

U prisutnosti kamera djevojčicu su u bolnicu doveli mama Klaudija i tata Aleksandar te "zamjenska" baka Nena iz Rovinja. Otac djevojčice u bolnicu je na par minuta došao u vrijeme kada se djevojčica počela buditi iz anestezije te je nakon kratkog razgovora s liječnikom Antom Antabakom, koji je djevojčicu operirao, nestao uz obrazloženje da je majka ostala kod kuće zbog snimanja serije. Kada je dovela djevojčicu u bolnicu, obitelj je najavila dolazak cijele ekipe i kamera u 15 sati, ali na kratko je došao samo tata Aleksandar.

Iako su obitelji Kiternaš liječnici ponudili bolnički apartman u kojem bi sa svojim djetetom mogla ostati 24 sata, oni su to odbili zbog cjelodnevnog snimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Nenad Jakušić, voditelj Psihotrauma centra u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, upozorio je da je za dijete u toj dobi, koje je uz to još i bolesno, snimanje veliki stres i šok. Istaknuo je da bi bilo dobro da se mala djeca ne uvlače u projekte poput RTL-ovog reality showa.

Uz djevojčicu kojoj je operiran bruh, Kiternaši imaju još dvoje male djece.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara