Zdravko Pevec fizički spriječen prisustvovati licitaciji u Novom Sadu

HRVATSKI poduzetnik Zdravko Pevec, vlasnik lanca trgovina "Pevec", u srijedu je fizički spriječen da prisustvuje licitaciji za kupnju zemljišta u Novom Sadu.

Pevec je za Hinu izjavio da je javljajući se na oglas s interneta u utorak predao svu potrebnu dokumentaciju, uplatio jamčevinu te da je predsjednica Povjerenstva za licitaciju u Zavodu za izgradnju grada Tanja Dašović u utorak potvrdila da je s dokumentacijom sve u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U srijedu u podne, za kada je licitacija zakazana, Pevecu i direktoru njegova beogradskog poduzeća međutim šef osiguranja Zavoda Boško Škrlić nije dopustio da odu dalje od ulaza i da se popnu na kat, gdje se nalazi dvorana za licitaciju.

"Ne, vi ne možete na licitaciju, jer dokumentacija nije predana na vrijeme, kazao nam je taj čovjek, a onda su nas doslovno na stubištu on i ostalo osiguranje spriječili da odemo na licitaciju", kazao je Pevec. Dodao je da je o svemu obavijestio hrvatske diplomatske predstavnike u Beogradu i Subotici.

Drugi detalji o tom incidentu nisu poznati jer se Tanja Dašović, predsjednica Komisije u novosadskom Zavodu za izgradnju grada ne odaziva na novinarske pozive. Za sada se samo zna da je zemljište na licitaciji prodano po početnoj cijeni.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara