Žena srasla s WC školjkom u kupaonici svoga dečka

Žena srasla s WC školjkom u kupaonici svoga dečka

VLASTI grada Wichite razmišljaju koga optužiti za slučaj u kojemu je žena provela dvije godine u kupaonici svoga dečka, kada je dečko napokon pozvao policiju, ona je već srasla sa školjkom.

Koža 35-godišnjakinje je doslovno srasla sa školjkom i isprva je odbijala medicinsku pomoć da bi je nakon nagovora dečka i policije, ipak prihvatila. Budući da je nisu mogli odvojiti u kupaonici, išla je u bolnicu s prilijepljenom WC školjkom gdje su je uspjeli odlijepiti.

"Ona se nije zalijepila ljepilom, nije bila vezana, jednostavno joj je tijelo sraslo sa školjkom", kazao je šerif Whipple koji se još oporavlja od cijelog prizora.

Njen dečko Kory McFarren je izjavio kako je svojoj djevojci Pam Babcock svaki dan donosio hranu i piće te ju je molio da izađe iz kupaonice. No, ona bi svaki put govorila da će možda sutra izaći,  što se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je odrasla žena i sama donosi svoje odluke i moja jedina krivnja je što nisam doveo pomoć prije, međutim nakon nekog vremena, naviknete se na nju", kazao je dečko za AP napominjući kako je razlog za njenu fobiju zlostavljanje u djetinjstvu.

Policija je Pam pronašla kako sjedi na WC školjki sa spuštenim hlačama. Kažu da je izgledala "pomalo dezorijentirano" i da su joj noge izgledale kao da su atrofirale.

J.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara