Znate li kad je i gdje pokopana Nika D.?

Znate li kad je i gdje pokopana Nika D.?

ISTOG dana kada je likvidirana Ivana Hodak ubijena je i 17-godišnja Nika D., točnije samo nekoliko sati prije. Od trenutka pogibije Ivane Hodak, naslovnice su bile preplavljene svim mogućim okolnostima i aspektima njezinog ubojstva dok se Nika više nije nigdje spominjala. Istini za volju, spominjala se u kutovima novinskih stranica samo kao podatak koji je služio kako bi se povećala strava tog dana u kojem je ubijena Ivana Hodak.

Podsjetimo, tog kobnog ponedjeljka 6. listopada zaštitar Sokol Marića, 25-godišnji Andrija Jauk u ulici Srebrnjak s četiri hica iz svog službenog pištolja ustrijelio je Niku, te potom pucao sebi u sljepoočnicu.  Andrija je Niku nagovarao da ostavi dečka i s obzirom da ona to nije htjela učiniti, donio je odluku da, kad je ne može imati on, neće je imati nitko.

O njezinom pogrebu koji je bio 11. listopada na Mirogoju se nije izvještavalo, o njoj se nije raspravljalo u kontakt emisijama radijskih i televizijskih postaja, političari nisu najavljivali pooštravanje zakona o nošenju oružja ili najavljivali da će se postrožiti kriteriji za zaštitare koji mogu nositi oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D. M.
Foto: V.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara