Zrakoplovom do Hamburga za 19 Eura

ZRAKOPLOVI Germanwingsa tri će puta tjedno letjeti iz Hamburga prema Zagrebu; utorkom, četvrtkom i subotom.

Letovi za drugi najveći njemački grad će započeti tijekom zimskog reda letenja, koji stupa na snagu 29. listopada ove godine, a Hamburg tako postaje četvrta polazna zračna luka u Njemačkoj za Germanwings, uz postojeće Köln/Bonn, Stuttgart i Berlin.

Karte za ove letove mogu se rezervirati preko internet stranica www.germanwings.com po cijeni već od 19 Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Povoljnu cijenu karte Germanwings postiže na nekoliko načina. Uz načelo "tko prije rezervira, njemu jeftinija karta", značajna prednost za putnike je i što Germanwings naplaćuje isključivo cijenu leta, bez da su u tu cijenu uključeni određeni statusni simboli koji putnicima često nisu potrebni ili ih uopće ne koriste. Primjerice, Germanwings unaprijed u cijenu karte ne uključuje paušalnu cijenu obroka u avionu, već se hrana i piće po želji može kupiti tijekom leta po cijenama od 2 do 5 Eura.

Nadalje, putnici Germanwingsa rezerviraju karte preko Interneta, što dodatno pomaže ovoj niskotarifnoj zrakoplovnoj kompaniji formiranje povoljnih cijena karata.

Germanwings je zrakoplovna kompanija u 100% vlasništvu grupe Eurowings Luftverkehrs AG u sklopu koje pak 49% udjela drži njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara