ZV: završetak "Dana mode i ljepote"

Na Zagrebačkom velesajmu večeras se zatvaraju dva međunarodna sajma Sajam tekstila, kože, obuće i prateće industrije te Sajam kozmetike, pribora i opreme za salone, održana pod zajedničkim nazivom "Dani mode i ljepote" .

Na izložbenoj površini od 20 tisuća četvornih metara od 11. veljače do danas predstavila su se 273 izlagača iz Hrvatske i 22 zemlje.

"Dani mode i ljepote", kako je rekao direktor ZV-a Davorin Spevec, mjesto su promocije novih trendova u tekstilnoj, kožarskoj i kozmetičkoj industriji. Također, to je mjesto za okupljanje struke, razmjenu iskustava i stjecanje novih znanja.

Sajmovi su bili prilika da se šira javnost upozna s najnovijim trendovima u tekstilnoj, kožarskoj i kozmetičkoj industriji, ali i prilika da se široj publici predstave domaći proizvodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U sklopu tih dvaju sajmova održani su mnogi stručni skupovi i okrugli stolovi. Tako je već prvog dana održano znanstveno-stručno savjetovanje o razvoju tekstila i odjeće u sljedećih deset godina, te okrugli stol o stanju u tekstilnoj i kožarsko-prerađivačkoj industriji.

Tom je prigodom istaknuto da se razvoj domaće tekstilne industrije treba temeljiti na kvaliteti, razvoju prepoznatljivih robnih marki te ulaganju u nove tehnologije i znanja.

U sklopu "Dana mode i ljepote" održan je i "Dan vjenčanja", izložbeno-modni događaj na kojem se predstavilo 120 izlagača.

(Hina) xtper yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara