Alex Grdić se zadovoljna vratila iz Milana: Imam ono što svijet traži

Alex Grdić se zadovoljna vratila iz Milana: Imam ono što svijet traži

Tekst: I.M.L.
Foto: Index (Arhiva)

BIVŠU Miss Hrvatske Aleksandru Grdić često prate kojekakvi skandali, a u posljednjem se njezino ime našlo na popisu svjedoka protiv skupine varaždinskih dilera jer je, kako se tvrdilo, Alex od optuženika kupovala kokain. No, optužnica je izmijenjena prije suđenja, manekenkino ime maknuto s liste svjedoka, a ona je obrisala suze i krenula put Milana gdje je snimila editorijal koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. "Dogodio mi se medijski linč koji nisam zaslužila. Za te ljude nikada nisam čula, što se na kraju i pokazalo, ali u međuvremenu sam bila jadan, utučena i nisam prestajala plakati", rekla je Grdić čiji je slučaj podsjetio na priču svjetski poznate Kate Moss koja je također nakon skandala s bijelim prahom počela raditi i zarađivati punom parom.

"Voljela bih da sam kao Kate Moss"

"Vani su ljudi liberalniji prema tim stvarima, dok Hrvati često uživaju u tuđoj nesreći. Ja vjerujem u onu: 'Što te ne ubije to te ojača'. Bilo bi mi drago da sam kao Kate Moss i da zarađujem tolike milijune, ali ja sam svoju karijeru ipak gradila u Hrvatskoj", dodala je Alex koja je preko hrvatskih agencija svoje prve manekenske korake napravila u Italiji. Ovoga puta u Milano je otišla sama, bez ikakve pratnje i zaštite agencije, ali vjeruje kako će joj to otvoriti mnoga vrata. "Hrvatsko tržište je premalo i mislim da sam tu sve postigla. Željela sam malo promjene, a sada mi se otvorila mogućnost da se ponovno okušam vani". Grdić je u Milanu provela desetak dana, a vraća se ponovno početkom studenoga. Pored toga, u planu su joj i neki poslovi u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljubav držim pod kontrolom"

Iako je u vezi s Azerom Berberom, ovoga je puta čvrsto odlučila da je ljubav neće sputavati kao na početku. "Karijeru sam započela vani i snimala naslovnice za poznate svjetske časopise, ali zbog ljubavi sam se vratila. Sada razmišljam drugačije, a ljubav držim pod kontrolom", kaže Aleksandra koja jednoga dana, kada više ne bude poželjna na modnim pistama i naslovnicama časopisa, planira otvoriti svoju modeling i marketing agenciju. Ipak, još uvijek vjeruje u svoj izgled te sposobnosti prilagodbe i promjene. "Imam nevjerojatnu sposobnost transformacije i zbog toga bih mogla uspjeti vani. Oni traže kameleone kao što je Linda Evangelista, a i ja svaku kampanju koju radim, radim na poseban način", zaključuje Alex.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara