Alka Vuica provodila se s Antom Gotovinom

Alka Vuica provodila se s Antom Gotovinom
ALKA VUICA razgovarala je s novinarom srpskog tabloida Svet nakon koncerta "Alkademija", kojim je u zagrebačkoj Tvornici obilježila 20 godina na estradi. Alka profesionalka, kako i dolikuje, novinara nije ostavila bez materijala. Crnka je pričala o tulumima s Antom Gotovinom, a nije zaobišla niti nježno prijateljstvo s Goranom Bregovićem.

"Goran Bregović obećao je da će doći na moj koncert, ali bio je zauzet. Na neku od mojih "Alkademija" sigurno će doći, vjerujem u to." -  pomalo sjetno izustila je naša pjevačica.

Na njenom jubilarnom koncertu nastupili su Oliver Dragojević, Josipa Lisac, Petar Grašo, Nina Badrić, Halid Bešlić, Alkini cigani, no među gostima se nije našla Alkina stara prijateljica Severina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Seve i ja dugo se nismo družile niti čule. Nisam je zvala na koncert jer nikada za nju nisam ništa napisala. Ideje o našoj suradnji nikada nisu realizirane, što ne znači da to ne bi voljela." - dodala je Alka.

Nakon Zagreba, Alka planira svoju "Akademiju" prestaviti publici u Sarajevu, Beogradu, Skoplju i Ljubljani.

U knjizi "Provincijalka" koju Alka planira objaviti na proljeće, veliki dio posvećen je Džoniju Štuliću.

"Jednom smo se posvađali jer me napao u smislu "kako mogu pjevati pjesme poput Hajde da ludujemo." No, i ja sam njega popljuvala. Na tako iskrene ljude ne bih se nikada mogla naljutiti. Istina je da Gotovinu spominjem u svojim kolumnama, znam ga iz grada i nekoliko smo puta zajedno tulumarili. Uvijek mi je bio simpatičan i mislim da je u principu dobar čovjek. Vjerujem da će dokazati svoju nevinost, sve su to političke igre. Žena sam i pjesnikinja, ne bih se htjela petljati u sve to." - priznala je Alka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara