Američka čistačica dobila na lutriji 294 milijuna dolara

Američka čistačica dobila na lutriji 294 milijuna dolara
UMIROVLJENA nadstojnica i čistačica Geraldine Williams iz američke savezne države Massachusetts doživjela je iznenađenje života dobivši 294 milijuna dolara na lutriji.

Iznos od 294 milijuna dolara koji je Williams dobila na lutriji Mega Millions drugi je najveći jackpot koji je dobio neki pojedinac u Sjevernoj Americi.

Williams, koja je u petak zatražila svoj dobitak, odlučila se za isplatu odjednom tako da će nakon plaćanja poreza dobiti ukupno 117,6 milijuna dolara.

Nakon što je otišla u mirovinu kao nadstojnica zgrade na Sveučilištu Massachusetts u Lowellu, Williams (67) je čistila tuđe kuće.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzimajući dobitak rekla je kako namjerava dio novca dati svojoj djeci, kojih ima troje, dio humanitarnim organizacijama te kako planira putovati.

Kaže da tjednima nakon što su izvučeni njezini brojevi nije mogla vjerovati svojoj sreći. Prije nego što je zatražila dobitak dobitni lutrijski listić držala je na sigurnom u banci.

Williams je na dobitnom listiću imala brojeve 10, 25, 38, 39, 50 i 12.

Najveći do sada jackpot u Sjevernoj Americi koji je dobio pojedinac izvučen je na lutriji Powerball na Božić 2002., a iznosio je 314,9 milijuna dolara.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara