Amy Winehouse počela pratiti trendove pa povećala grudi

Amy Winehouse počela pratiti trendove pa povećala grudi

Tekst: V.R.
Foto: JLP

ĆUDLJIVA Amy Winehouse povećala je grudi u prestižnoj londonskoj klinici u Harley Streetu i zahvat platila nešto manje od tristo tisuća kuna. Amy, koja je nekoć njegovala prave obline, u posljednjih godinu i pol dana ih je izgubila, najvjerojatnije kao posljedicu pretjeranog drogiranja, konzumiranja alkohola i bančenja.

Britanci će Amy u novom izdanju uskoro moći vidjeti u njihovoj inačici showa "Ples sa zvijezdama", a nagađa se da se za prsni makeover odlučila upravo zbog njega, odnosno kako bi se širokom gledateljstvu predstavila u što novijem i što boljem svjetlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li skockana Amy uspjeti zadržati pribranost i svojim trećim albumom koji je u trenutno pripremi povratiti pozitivan imidž u britanskoj javnosti teško je procijeniti - mogla bi, ukoliko se bude držala podalje od problematičnog i bivšeg supruga Blakea Fiedera-Civila, s kojim se ovih dana ponovo intenzivno viđa.

Vijest su britanski tabloidi objavili nedavno, a Amy je njezini istinitost potkrijepila statusima na Facebooku, od kojih je jedan govorio da bi ona, ako treba, zbog bivšeg supruga išla i u zatvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara