Amy Winehouse ponovno na stare staze? Objavila pomirenje s bivšim

Amy Winehouse ponovno na stare staze? Objavila pomirenje s bivšim

Tekst: B.M.
Foto: JLP

KONTROVERZNA pjevačica Amy Winehouse rekla je prijateljima da je ponovno u braku sa svojim bivšim suprugom Blakeom Fielder, tri mjeseca nakon što su se razveli. Bivši ovisnici i supružnici postavili su status na društvenoj stranici Facebook. Mnogi njihovi prijatelji čestitali su im na pomirenju, a Blake je na to komentirao: Ne možete se boriti protiv prave ljubavi. Nema svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je posljednje pomirenje u seriji mnogih padova i uspona njihove veze, koja je zasigurno još teža pošto se oboje liječe od ovisnosti o heroinu i kokainu. Posljednji pad ovog para bio je razvod koji se dogodio zbog njezine nevjere. No, i nakon razvoda ostali su u kontaktu, a često su se čuli iz rehabilitacija na kojima su bili i jedan i drugi.

Potom smo nedavno imali prilike čitati o njihovoj zajedničkoj provedenoj noći koju je prekinuo njezin bijesni otac, komentirajući da će ju Blake opet vratiti na stare, ovisničke staze. I iako smo ih donedavno viđali u društvu drugih ljudi, oni su ipak na kraju ostali zajedno. Njezini prijatelji već su na ovo pomirenje komentirali da će njezina obitelj, posebice otac, poludjeti. "Bili su jako sretni njezinim napretkom i sad su preplašeni da se Amy osim suprugu, ne vrati i starim porocima, drogama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara