Anna Nicole Smith se uzalud udala za djedicu: Sud odlučio da je Marshallova oporuka valjana

Anna Nicole Smith se uzalud udala za djedicu: Sud odlučio da je Marshallova oporuka valjana

Tekst: I.M.
Foto: Screenshot, JLP

SAGA oko oporuke teksaškog milijardera J. Howarda Marshalla nakon 15 godina je konačno privedena kraju. Sud je naime ocijenio kako je oporuka kojom je Marshall sav svoj imetak ostavio sinu valjana.

Podsjetimo, Anna Nicole Smith, američka starleta i bivša Playboyeva zečica koja je 2007. godine preminula uslijed predoziranja tabletama, za 89-godišnjeg Marshalla se udala 1994. godine, kad je imala svega 26 godina. On je preminuo godinu dana kasnije, a Anna Nicole Smith je oporuku odmah pokušala osporiti tvrdeći da joj je senilni Marshall obećao više od 300 milijuna dolara. No, sud je ocijenio da je Marshall bio priseban prilikom pisanja oporuke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve pripalo udovici Marshallovog sina

Da je kojim slučajem sud ocijenio da je žaba Anne Nicole Smith bila opravdana, novac bi pripao njenoj trogodišnjoj kćeri Dannielynn, koju je Nicole Smith dobila u vezi s jednim od svojih mnogobrojnih ljubavnika, 37-godišnjim Larryjem Birkheadom. Budući da je Marshallov sin i zakonski nasljednik Pierce Marshall preminuo 2006. godine, sud je odlučio kako će sav imetak pripasti njegovoj udovici Elaine.

Anna, pravim imenom Vickie Lynn Hogan, rođena je u teksaškom gradiću Mexia 1967. godine. Sa 17 godina udala se za 16-godišnjeg kuhara u lokalnom fast-food restoranu, Billyja Smitha. Nedugo nakon rođenja njihovog sina Daniela, Anna se razvela od Billyja i otišla u Houston u potrazi za boljim životom. Zaposlila se kao plesačica u nekoliko topless barova, gdje ju je otkrio jedan fotograf. Ubrzo se podvrgla nekoliko plastičnih operacija lica i grudi.

Prvi javni nastup odradila je 1989. godine, nakon čega se nekoliko puta pojavila na naslovnici čuvenog Playboya, da ni njezina karijera dosegla vrhunac 1993., kada je osvojila prestižnu titulu "Playmate of the year". Godinu dana kasnije udala se za Marshalla, koji je preminuo 1995. godine. 2006. godine se Anna Nicole Smith, manje od mjeseca dana otkako je njen 20-godišnji sin Daniel preminuo od predoziranja lijekovima, udala za svog odvjetnika Howarda Sterna. Smith je preminula u 39. godini života. DNK analizom je nakon Annine smrti utvrđeno kako je otac njene kćeri Dannielynn Hope Marshall fotoreporter Larry Birkhead.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara