Ante Gotovac na policiji: Prijavila ga Simona zbog obiteljskog nasilja

Ante Gotovac na policiji: Prijavila ga Simona zbog obiteljskog nasilja

Tekst: I.M.L.
Foto: Index, Damjan Tadic / CROPIX

SIMONA GOTOVAC sinoć je policiji prijavila svojeg supruga Antu zbog verbalnog napada, potvrdila nam je glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba. Ante je došao ispred stana u kojemu Simona stanuje s Gabrijelom i počeo je vikati.

Ubrzo je došla i policija, ali njega više nije bilo. Pronašli su ga jutros u stanu na Srebrnjaku i priveli na ispitivanje. Ante je još uvijek u policijskoj postaji, a prekršajna obrada je u tijeku.

Otkako ga je Simona napustila, Ante pati od depresije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni par u posljednje vrijeme je zaokupljen skandalima i prepucavanjima. Simona je čvrsto odlučila napustiti supruga i preselila se s kćerkom u stan svojega oca, a Ante joj je odgovorio objavivši oglas da traži novu curu, jer "ima volje, novca i Mercedes".

No, Antina situacija ipak nije tako bajna. Pored poslovnih i financijskih problema, ima i zdravstvenih i to sa živcima i depresijom. Elektra ga je napala da ne plaća struju, a Sabina Čedić optužila za nemoralne ponude. Gotovac joj je, kako je izjavila, ponudio "pristojnu" svotu novca da mu bude nova žena i doseli se k njemu, a sve s ciljem da emotivno dotuče Simonu.

Ante je suprugu pokušao zadržati i neuobičajenim dokumentom koji Simonicu obvezuje da radi sve što joj on naloži, a on će, zauzvrat, velikodušno to isto i financirati. Kada je Simona spomenula razvod, Gotovac je istaknuo kako će mu, ako ga ostavi, morati isplatiti 10 milijuna eura. No, na kraju se ispostavilo da ih ugovor veže samo poslovno, ne i privatno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara