Antonija izjahala na metli iz Big Brother kuće

Antonija izjahala na metli iz Big Brother kuće

STUDENTICA i ljetna konobarica iz Zagreba nije prebrodila i svoju treću nominaciju jer je protiv favorita Saše uspjela dobiti samo 20 % glasova gledatelja za ostanak u kući.

Antonija je djevojka koja je jedina stalno paradirala u tanga gaćicama i nije se sramila presvlačiti pred kamerama. Kako je prednjačila i u brbljavosti, od dečki je zaradila nadimak "filozofa".

Zbog sentimentalnosti znala se rasplakati, a najviše ju je pogodio odlazak velike prijateljice Valentine. U kući se isticala redateljskim i glumačkim sposobnostima, a jedino je zakazala u tjednom zadatku izvođenja cirkusa kada nije uspjela savladati zahtjevno žongliranje čunjevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi za milijun kuna ostala je Marina, jedina cura među dečkima - Zdravkom, Sašom i Alenom. U svoju lukavu igru Marina je uvukla luckastog Alena, kojem ne dozvoljava ništa više od zagrljaja i bezazlenih poljubaca u lice.

Po mnogima glavnu borbu za milijun kuna vodit će Saša i Zdravko, a hoće li biker iz Bjelovara nadmašiti Beckhama iz Samobora ovisi o broju njihovih navijača koje je teško procijeniti. Saša je najprirodniji pred kamerama i kada mu padne na pamet može gol trčati dvorištem, a Zdravko je osvojio srca brojnih maloljetnica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara