Astrologinja najavljuje bolje odnose Slovenije i Hrvatske

ODNOSI Slovenije i Hrvatske u idućoj će se godini popraviti, izjavila je u ekskluzivnom intervjuu za ljubljanski "Dnevnik" jedna od najpoznatijih slovenskih gatara Mirna Porovne.

"Odnosi s našom južnom susjedom u 2005. godini se neće do kraja iskristalizirati, ali se može očekivati da će doći do dogovora bez arbitraže i da će se postići kompromis", izjavila je simpatična Ljubljančanka u razgovoru za novogodišnji broj najtiražnijeg slovenskog tjednika koji izlazi kao dodatak dnevnog lista "Dnevnik".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ona je inače vlasnica astrološke agencije "Fotina" od koje se prognoze budućnosti mogu dobiti i telefonom po cijeni 336 slovenskih tolara za minutu razgovora, odnosno za 10 kuna.

Astrologinja nije htjela specificirati svoje optimizam glede odnosa s Hrvatskom ali je dodala da će kompromis omogućiti "jedan od slovenskih političara". On će - navela je - time u međunarodnoj zajednici za sebe osigurati velik ugled i regionalni utjecaj, ali će ga obični Slovenci doživjeti kao "trojanskog konja" ubačenog u utvrdu njihovih nacionalnih interesa na prostoru južno od Dragonje.

Od ostalih prognoza, najavila je da će slovenski političari često posjećivati Bruxelles, da će se u Europskoj uniji povećavati razlike između jakih i slabijih država, te da će jačati protivljenja globalizaciji. U idućoj će godini osim toga, prognozira Porovne, u Europi biti uhićen jedan od suradnika Osame bin Ladena i bit će potvrđeno postojanje inteligentnih bića u svemiru. Izvanzemaljci će doći na Zemlju, ali s prijateljskim namjerama, tvrdi slovenska astrologinja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara