Bacač noževa pogodio svoju djevojku u TV prijenosu

Bacač noževa pogodio svoju djevojku u TV prijenosu

GLEDATELJI britanske televizijske stanice ITV-a ostali su šokirani kad je profesionalni bacač noževa u TV prijenosu nožem pogodio vlastitu djevojku.

Jayde Hanson (23), inače bacač noževa u cirkusu, nastupio je u programu britanskog ITV-a gdje je demonstrirao svoju sposobnost brzog i preciznog gađanja noževima.

Hansonov cilj je bio u jednoj minuti baciti što više noževa pored glave svoje djevojke i asistentice, Yane Rodianove, ali je jedan od noževa zamalo "skinuo skalp" nesretnoj djevojci.

Samo devet sekundi prije isteka minute Rodianova je ozlijeđena, naime jedan od noževa zarezao joj je tjeme. Kad je shvatio što se dogodilo, Hanson je prekinuo s bacanjem, a Yana se uhvatila za glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jayde je odmah potrčao prema svojoj djevojci, a pridružili su mu se i voditelji emisije Fem Britton i Phillip Schofield. Kad se približila, Fem je izustila: "O Bože, tu ima krvi."

Rodianovu su promptno pregledali liječnici koji su prisutni na svakom Hansonovom nastupu, a glasnogovornica ITV-a kasnije je za novinare izjavila: "Yana je dobro - glava joj je bila samo okrznuta. Medicinska sestra odmah se pobrinula za nju, sve je prošlo bez većih problema."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara