Banja Luka i Budva dobri za Rolling Stonese, ali Zagreb ne?

Banja Luka i Budva dobri za Rolling Stonese, ali Zagreb ne?

Naime, Volfgang Klinger, menadžer austrijske agencije "Rock & More" i glavni organizator koncerata Rolling Stonesa za Austriju i Balkan, u srijedu je potvrdio kako 4. travnja stiže u Banja Luku, kako bi se sastao s predstavnicima Vlade RS, prenose Nezavisne novine. Istu informaciju im je potvrdila i Vera Sajić iz vladinog Ureda za odnose s javnošću, koja je istaknula da će se na sastanku razgovarati o mogućnosti organizacije koncerta Rolling Stonesa u Banja Luci ove godine.

Iako još nema službenih planova o organizaciji banjalučkog koncerta, Sajić je izjavila kako će s Klingerom razgovarati o toj mogućnosti i truditi se prikupiti što više informacija o organizaciji njihova koncerta. Inicijator banjalučkog koncerta je Siniša Tomić, direktor banjalučke agencije "Front Stage".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada su službeno potvrđeni nastupi Stonesa 9. srpnja na budvanskoj plaži Jaz i 14. srpnja na beogradskom "Hipodromu". Iako je prvotno najavljivano da će 9. srpnja Stonesi nastupiti u Zagrebu, to je navodno otkazano "zbog neozbiljnosti hrvatskih organizatora", a Budva je "uskočila" kao zamjenska destinacija.

I.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara