BB Nemeš od fizičkih aktivnosti planira samo sklekove, Marijana i on se sočno ljube

BB Nemeš od fizičkih aktivnosti planira samo sklekove, Marijana i on se sočno ljube

Foto: Emotion

IAKO su svi mislili da će među stanarima vezanima u parove svađa izbiti najprije između Nemeša i Eme, prvi par koji se posvađao su Nikola i Tamara. Njoj smeta što uvijek sve mora biti po njegovom i to mu je rekla, a on joj je odvratio: "Oprosti, princezo". Ipak su se dogovorili da će bolje surađivati i obraćati pažnju na želje i jednog i drugog. Tamara je poboljšala i svoj odnos sa Sorajom, razgovarale su i priznala joj je da o njoj nije imala dobro mišljenje, no čini joj se da je pogriješila.

Nemeš se brine kako će Marijanina sredina reagirati na nju kada izađe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijana je Nemešu pokazivala fotografije svoje kćeri i pričala joj o njoj. Razgovarali su i o periodu nakon izlaska. Nemeš se brine da bi Marijana mogla imati problema u svojoj sredini kada izađe. Misli da bi bilo bolje da on prvi izađe, pa da ona dođe k njemu, ali ako i ne bude tako, on će joj reći kome da se javi kada izađe. Iako su vezani, Nemeš i Marijana navečer u krevetu izmjenjuju sočne poljupce, no ne idu dalje od toga. 

Ema je bila znatiželjna i pitala Nemeša planira li kakve fizičke aktivnosti, na što joj je on odlučno odgovorio: "Ništa osim sklekova ujutro". Danas su stanari dobili zadatak da rade s glinom. Slobodnom rukom glinu moraju oblikovati u nešto što će opisivati odnos vezanih parova, a BB će procijeniti koliko su uložili truda u zadatak proučavajući detalje. Skulpturu koju naprave morat će čuvati dokle god su vezani.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara