Beckham priznao Victoriji svoje afere?

Beckham priznao Victoriji svoje afere?
NOGOMETNA zvijezda David Beckham je, kako tvrde britanski tabloidi u nedjelju, supruzi Victoriji u suzama priznao svoje vanbračne afere.

"Žao mi je, to se nikad, nikad više neće dogoditi", rekao je rasplakani nogometaš prema kazivanju prijatelja poznatog bračnog para.

U međuvremenu se u visokotiražnom listu "The People" javila i treća navodna ljubavnica Davida Beckhama koja tvrdi da su proživjeli vruću seksualnu aferu. Supruga Victoria koja je prošle subote napunila 30 godina, namjeravala je, prema pisanju tiska, ovu nedjelju provesti sa svojim mužem. On je prošle subote igrao u nogometnoj utakmici za Real Madrid.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju nedjeljnog tabloida "News of the World", koji je prvi prije dva tjedna izvijestio o navodnoj vezi Beckhama s njegovom bivšom asistenticom Rebeccom Loos (26), Beckham je ženi priznao: "Imao sam aferu i slao sam Rebecci SMS-poruke". Na obje su strane, i kod Davida i kod Victorije, kažu prijatelji, tekle suze u potocima. "Plakao je povremeno poput male bebe", rekla je tako jedna prijateljica obitelji listu "Mirror". Te dvije afere nazvao je najvećom greškom u svom životu.

Victoria doduše, bar za javnost, vjeruje da su Loosova i druga navodna ljubavnica njenog muža, manekenka Sarah Marbeck (29), lagale. Ali, osjetila se "poniženom" i zbog toga razmišlja o odvojenom životu na probu, citira "News of the World" prijatelje bračnog para.

Magazin "The People" u nedjelju piše o trećoj navodnoj ljubavnici. Plavokosa kćerka anglikanskog svećenika Celina Laurie (27) tvrdi je da je s Beckhamom spavala prije dvije godine, uoči nogometne utakmice Manchester Uniteda u Danskoj. "Nije pokazao nimalo suosjećanja za svoju ženu", rekla je Lauri novinama.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara