Beckhami spremaju tužbu protiv navodnih ljubavnica

Beckhami spremaju tužbu protiv navodnih ljubavnica

SLAVNI bogati par povukao se u svoju englesku vilu nazvanu Beckingham Palace gdje uz pomoć odvjetnika razmatraju svoje sljedeće postupke.

Za sada su dali novinama samo kratku službenu izjavu u kojoj navode da su "proteklog tjedna objavljene brojne apsurdne i nedokazane stvari koje za sada neće komentirati, a njihovi odvjetnici dobili su nalog da se time pozabave".

Na sveopću radost paparazza Beckhami su ih pozvali na svoje imanje gdje su se pred njima vozili u malom džipu i pokazivali im uzdignute palčeve kao znak da je s njihovim brakom sve u redu.

Iste večeri ušminkani su otišli na večeru u luksuzni "Claridges" gdje su popili bocu Dorn Perignona od 160 funti i proveli puna tri sata nakon čega su ponovo pozirali fotografima i uz pratnju petorice tjelohranitelja odvezli se kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno urednik tabloida "News Of The World" koji je prvi otkrio nogometaševe navodne ljubavnice tvrdi da su njihovi navodi istiniti i da 100% stoje iza njih.

Bivša Beckhamova osobna tajnica Rebecca Loos već se počela bogatiti na toj seksi aferi pa je nakon prodaje priče tabloidu za 300.000 funti već pokupila i punih pola milijuna od tv postaje "Sky One" koja će večeras objaviti ekskluzivni razgovor s njom.

Manekenka Sarah Marbeck koja tvrdi da je prije dvije godine posjećivala Beckhama po hotelskim sobama već odavno se slikala naga, a zbog trenutne popularnosti mogla bi zaraditi veliku lovu od muških magazina.


Sarah

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara