Ben Stiller: Smijeh je recept za uspješan brak

Ben Stiller: Smijeh je recept za uspješan brak

Tekst: A.A.
Foto: JLP

BEN STILLER kaže kako je za uspjeh njegova braka s glumicom Christine Taylor presudno što oboje imaju dobar smisao za humor. Holivudski komedijaš drži se one stare da je smijeh najbolji lijek. Stiller kaže: "Smijeh za mene predstavlja ogroman dio veze. Moja supruga ima sjajan smisao za humor, a ja se volim truditi nasmijati je".

Glumački par u vezi je devet godina, a čak i rasprave o ozbiljnim temama vole začiniti zabavom. "Ponekad se moja supruga smije stvarima koje shvaćam preozbiljno. To me onda vrati natrag u stvarnost, onome što je bitno", kaže Ben.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S vremenom mu se promijenio i odnos prema poslovnim obvezama: "Prije sam bio pravi radoholičar, ali sad me više usrećuje ostanak kod kuće. Po prvi put imam taj osjećaj da počinjem odrastati".

Stiller dodaje kako radi na nastavku komedije "Zoolander" i to već duži period jer želi biti siguran da će nastavak biti jednako duhovit kao i prvi film. "Radimo na tome s prekidima već 6 ili 7 godina. Teško mi je što je Drake Sather, koji je stvorio lik, preminuo. No, pisanje scenarija i režiju preuzet će moj prijatelj Justin Thoreau, tako da sam siguran kako ćemo napraviti nastavak dostojan prvog filma", kaže komičar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara